Januar i svømmehallen skal give overblik – mød op!

Kære medlemmer

Gennem januar vil jeg prøve at danne mig et overblik over, hvor meget run der er på vores træningstider i de to svømmehaller. Dette overblik skal bruges til at optimere en smule på vores svømmetid og på hvor mange nye medlemmer, vi kan sluse ind i klubben, uden at det går ud over kvaliteten.

Fredrik Seistrup

Fredrik Seistrup glæder sig til at se alle tri-medlemmerne i svømmehallen i januar!

Jeg vil derfor opfordre alle tri-medlemmer til at møde op til svømmetræning på det hold, som man er blevet placeret på ud fra 1000 meter testen.

Det vil også sige, at særaftaler om, at man kan svømme på andre hold end det man er blevet placeret på, ophører fra og med den 7. januar.

Jeg glæder mig meget til det nye år, hvor vi skal give den gas sammen!

Mange nytårshilsner
Fredrik
Svømmetræner