Hvem skal være klubmester 2016? Vær opmærksom på regelændring

Når klubben holder Forårsduatlon på lørdag, så begynder alle deltagerne fra klubben samtidig at samle point i konkurrencen om at blive årets klubmester i KVIK TRI TEAM.

Igen i år kårer vi en klubmester for damer og en klubmester for herrer baseret på point hentet over en hel sæson. Men i modsætning til de foregående år, har bestyrelsen lavet én væsentlig ændring af reglerne, som alle skal være opmærksom på: For at der kan opnås point i et eksternt stævne (dvs. ikke afholdt af KVIK TRI TEAM) skal der være fem fra klubben, der stiller op – køn er ligegyldigt.

Søren Andersen

Søren Andersen – regerende klubmester

Der vil fortsat blive tildelt point baseret på køn. I praksis betyder det, at hvis der er fire herrer og en kvinde, der stiller op til et stævne, som alle gennemfører, så er der 12 point til kvinden, 12 point til hurtigste herre, 10 point til næsthurtigste herre og så fremdeles.

» Læs reglerne for klubmesterskabet

Kravet om fem deltagere gør, at du måske skal gøre en lille ekstra indsats for at få en klubkammerat eller to med, når du tager til stævne, ligesom der kan være en pointe i at koordinere med de andre fra klubben, hvilken dag man kører 4:18:4 i Strandparken. Til gengæld håber vi, at det styrker fællesskabet og holdånden endnu mere, når flere deltager i de samme stævner. Og vi sikrer, at det ikke er antallet af samme køn, der afgør, om der gives point.

Husk, at du skal stille op i klubnavn og ikke mindst klubtøj for at kunne opnå point – og send resultatlister til Sandra på km@kvik-tri.dk, så du er sikker på at få de point, du har fortjent!

Må den bedste kvinde og mand vinde – og må alle få en super sæson!