Husk klubnavn – det giver fordele hos IRONMAN

Det er altid en god ide at bruge klubnavn, når du tilmelder dig et tristævne, løb, cykelløb eller andet – men til IRONMAN-stævner er der en ekstra god grund til at gøre det.

IRONMAN kører nemlig et TRIClub program – måske husker I, at KVIK TRI’erne faktisk kvalificerede sig til EM for klubber i IRONMAN-regi ved IRONMAN Kronborg 2016?

Klubben får point dels for antal tilmeldte med klubnavn, dels for tiderne. Så alle tæller med – og til ALLE IRONMAN stævner verden over.triclub-award-header

Der er også fordele i det for dig, hvis du kører IRONMAN stævner. Til nogle stævner kan der for eksempel være særlige cykelplaceringer til medlemmer af klubber med gode placeringer, der kan være mulighed for tidlig tilmelding – og ikke mindst får vi mulighed for at få andel i nogle endnu uspecificerede IRONMAN goodies. Vi får også mulighed for klubtelte, hvis vi er godt placeret.

IRONMANs TRIClub-program er stadig relativt nyt i Europa, så vi bliver formentlig klogere på fordelene undervejs – men da vi ved af erfaring, at vi er godt repræsenteret til IRONMAN-stævner ikke mindst i Kronborg og København, så kan vi lige så godt få maksimalt ud af det. Så er du tilmeldt, men har glemt klubnavn, så få det rettet. Og husk klubnavn fremover – også til andre stævner end IRONMANs.

» Læs hvordan du får KVIK TRI TEAM licens (kræver login)

God træning!