Husk at tilmelde dig pokalfesten senest søndag aften

Festudvalget har lagt sig i selen for, at du kan toppe rent socialt lørdag den 29. september til Pokalfesten. Der er god mulighed for at slå personlig rekord på dansegulvet, hvor du kan slå dig løs til livemusik, og der er opsat væskestationer med cocktailbartendere, så du ikke kommer til at mangle væske undervejs.

Vi carboloader sammen i buffeten, og der er på alle måder lagt op til en både hyggelig og festlig aften for alle i KVIK TRI TEAM og deres parterne.

Du behøver ikke at være i skarp træning for at være med – du skal blot tilmelde dig senest søndag den 23. september kl. 23:59 af hensyn til indkøb. Det gør du ved at betale via MobilePay (250 kroner for medlemmer, 450 kroner for partnere) – Skriv navn på deltager(e) på din indbetaling og send pengene til 66503 (KVIK Kastrup Tri-afdeling)

Kort sagt om Pokalfesten 2018

Aftenen byder på

  • Middag (buffet)
  • Pokaloverrækkelser
  • Konkurrencer
  • Cocktailbartendere
  • Liveband og dans

Det er lørdag den 29. september.

Vi begynder kl. 18 og det hele foregår i klublokalerne i Kastrup Svømmehal, Røllikeej 4, Kastrup.

Hele herligheden får du som medlem af KVIK TRI TEAM for 250 kroner. Du er meget velkommen til at tage din partner med. Det koster 450 kroner at deltage for partnere.

Du tilmelder dig – og gerne din partner – ved at betale via MobilePay. Det skal du gøre senest den 23. september. Skriv navn på deltager(e) på din indbetaling og send pengene til 66503 (KVIK Kastrup Tri-afdeling)