Husk at tilmelde dig næste sæson – og vær med til hep, når Ironman Copenhagen rammer byen næste søndag!

Skal vi være klubkammerater i næste sæson?

Alle medlemmer af KVIK TRI TEAM har fået en mail fra KVIK Kastrup helt tilbage den 26. juni med betalingslink for den kommende sæson. Men vi har opdaget, at mange ikke synes, de har modtaget den. Pokkers! Tjek derfor gerne dit spamfilter.

Betalingsfristen var 1. august, så skynd dig at få betalt for det næste halvår, hvis du ikke har gjort det allerede. Kan du ikke finde mailen, så kan du også via klubmodulet på www.kvikkastrup.dk logge ind på din profil og gennemføre betalingen der.

Vi glæder os til at se dig til træning – og vi håber også, at du vil være med til den store heppefest, som vi holder hvert år til ironman!

Ironman hep – brunchen kræver tilmelding
I år har KVIK TRI TEAM ni medlemmer til start på søndag den 20. august, og traditionen tro skal både de og alle de andre deltagere mærke KVIK TRI TEAMs kærlighed hele dagen!

Vi sender alle afsted på cykelruten fra Lagunebroen og tager derefter hjem til Malene på Helikonsvej 14 og spiser en hjemmelavet brunch, inden vi sætter vores heppezone op overfor Kayak Bar på Havnegade.

Det plejer at være en fest, hvor nuværende og tidligere medlemmer, venner og familier mødes og hygger og hepper sammen! Du kan selvfølgelig komme og gå, som det passer ind i dit program, men vil du være med til brunchen kræver det tilmelding af hensyn til indkøb. Du tilmelder dig ved at sende 65 kroner til Sanne via mobile pay (nummer 20760470) senest den 15. august. Familie er velkommen til at deltage.