Holdinddeling for svømning endelig på plads – se den her

På baggrund af de 1000 meter tests, der er blevet svømmet i efteråret, er holdinddelingen for svømningen nu endelig på plads. De, der hverken har taget test eller lavet aftale med bestyrelsen, må nu betragte sig selv som værende duatlonmedlemmer (se tidligere nyhed om dette). Et duatlonmedlemsskab betyder, at du ikke længere kan deltage i klubbens svømmetræning og får nedsat kontingent. Det giver til gengæld plads til, at de duatleter, der ønsker at deltage i svømningen kan få et triatlonmedlemsskab. De berørte vil naturligvis få nærmere besked om ændringen i de kommende uger.

» Se holdinddelingen her (kræver login)

Har du spørgsmål eller indsigelser i forhold til ovenstående, så skriv til bestyrelsen på kontakt@kvik-tri.dk

Husk, at svømmetræningen mandag har fået nye tider, så det hurtigste hold (hold 1 i oversigten) svømmer mandage og onsdage fra kl. 19:30 til 20:45, mens det øvede hold (hold 2 i oversigten) svømmer mandage og onsdage fra kl. 20:45 til 22:00.
Der er ingen ændringer for begynder- og indslusningsholdet (hold 3), der fortsat svømmer tirsdage og torsdage fra kl. 21 til 22.
Fælles for alle svømmehold er, at programmerne gennemgås på kanten 10 minutter før – og der vil som altid være dryland 30 minutter før.

Klubaften den 27. november – kom med til Hawaii
For mange triatleter er den ultimative drøm at komme til Hawaii og køre Ironman dér. I år gik den drøm i opfyldelse for tre medlemmer af KVIK TRI TEAM. Hør om deres oplevelser på vores næste klubaften torsdag den 27. november
» Tilmeld dig klubaftenen her