Havstafetten 2014 i ord og billeder

Mandag den 25. august blev havstafet og klubmesterskabet i open water sprint afviklet på Amager Strand. De sidste 14 dages efterårsagtige vejr og en Ironman dagen før med deltagelse af 25 KVIK’ere betød desværre, at der var en lille nedgang i deltagerantallet i forhold til sidste år.Havstafet 2014

Men klar på startstregen, som igen i år var smukt flankeret med dannebrog, stod 10 kvinder og 15 mænd, som var klar til at kæmpe om medaljer og masser af præmier.

» Se alle billederne fra aftenen

Banen var den samme som de foregående 8 år, en ca. 500 m lang bane, med start og mål på stranden. Danmarks to bedste dommere, Henriette og Jens Soelberg Jensen, sikrede, at alle skrevne og uskrevne regler blev overholdt.

Der var hård kamp om guldet og der blev kæmpet til det sidste, da der skulle findes en vinder hos herrerne.

Der var hård kamp om guldet og der blev kæmpet til det sidste, da der skulle findes en vinder hos herrerne.

Først skulle alle deltagerne gennem en enkeltstart, som skulle danne grundlag for seedningen til klubmesterskabet. Herefter skulle deltagerne igennem 3 indledende runde, hvor de langsomste svømmere blev sorteret fra efter hver runde.

Og endelig stod henholdsvis 4 damer og 4 herrer tilbage til at kæmpe om den ærefulde titel som Klubmester i Open water sprint.

Resultaterne for KVIKs åbne klubmesterskab i open water sprint 2014:

Resultater havstafet 2014

Umiddelbart efter finalerne gik starten til holdkampen som i år var den fra danseskolen kendte ”stoleleg” – dog i en udgave tilpasset forholdene.

200 meter fra land smed Torben, vores hjælper i kajak, fire bolde ud, som en svømmer fra hvert af de fem hold forsøgte at sikre sig. Den, der ikke fik en bold, rev samtidig hele sit hold ud af konkurrencen. Fire hold stod tilbage og tre bolde lå i vandet… og til sidst havde vi en vinder.

KVIK TRI TEAM vandt ingen medaljer til klubmesteskabet i open water sprint 2014. Men vinderattituden - dén var der!

KVIK TRI TEAM vandt ingen medaljer til klubmesterskabet i open water sprint 2014. Men vinderattituden – dén var der!

Og så blev det pludselig juleaften…
Da alle var kommet i noget varmt tøj, samlede deltagerne sig omkring en bunke af præmier, som bragte tankerne hen på en juleaften i en meget stor børnefamilie.

  • Sportigan havde givet løbetrøjer, løbestrømper og energibarer
  • Chrisco havde givet sportstasker, indkøbsnet, 2 flyttekasser med hundemad og hundeartikler, herunder et 5 kg. kødben og tørrede fisk.
  • Rasmussen Søn & Sønner havde givet 5 brusesæt.
  • Swimout.dk havde givet 2 havtasker, model H2O
  • Rene Bodahl Jensen havde givet 3 rammer energidrik.
  • KVIK havde givet Speedo sportstasker og sørget for, at der var en øl/vand til alle deltagerne.

Da KVIKs formand desværre var forhindret i at overrække medaljerne, var det ærefulde hverv overdraget til formandens hustru formand Anni Østergaard Nielsen.
De dygtigste fik medaljer, og alle de lækre præmier blev delt ud efter arrangørens selvdefinerede rimelighedsprincip primært baseret på resultatet i holdkonkurrencen. Og endelig til sidst det, der af mange ses som stævnet højdepunkt – fri jagt i kasserne med hundeartikler.

Tak til alle sponsorerne for de flotte præmier, tak til KVIK for at støtte åben vand aktiviteterne, tak til Torben Lindberg fra Kajakklubben Neptun for at bruge et par timer i kajakken, så vi kunne afvikle holdkonkurrencen og endelig tak til alle deltagerne, som kæmpede det bedste, de havde lært.

/Spejder

Resultatet af enkeltstarten:
1. Lea Hemmingsen 5.36
2. Elisa Rosenbohm 5.55
3. Henriette Hjortshøj Rasmussen 6.05
4. Ellen Garne 6.13
5. Anne Grete Lindberg 6.20
5. Marianne Nordahl-Meyer 6.50
7. Malene Dissing 7.25
8. Jane Feinberg 7.29
9. Pernille Kok 7.30
10. Musse Magnussen Svarre 9.38

1. Casper Nordahl-Meyer 5.14
1. Anders Bæk 5.14
3. Øyvind Loftheim 5.25
4. Hans Ahle Olsen 5.51
5. Peter Holgersen 5.58
6. Aksel Riber Nielsen 6.01
7. Daniel Bojsen 6.02
8. Rene Jensen 6.32
9. Henrik Eskildsen 6.34
10. Morten Poulsen 6.59
11. Brian Frisendahl 7.03
12. Henrik JT Jensen 7.08
13. Jan Rasmussen 7.15
14. Rene Holm 7.25
15. Jesper Herche 7.30