Har du tilmeldt dig Pokalfesten? Sidste frist 13. oktober

Hvorfor blev formanden diskvalificeret til stævnet i Helsingør? Er der nogen, der har taget skade af at køre duatlon på Bornholm under skybrudslignende forhold? Og har vi egentligt fået sagt ordentligt tillykke til dem, der har debuteret i år – hvad enten det var deres første tri-stævne, som det var tilfældet for Neel til 4:18:4 eller de mange, der i sæsonen har prøvet at køre længere distancer end de har prøvet før? Hvor mange fra KVIK TRI TEAM kom igennem Big Four? Og hvem bestemmer reelt, hvornår lagunen åbner og lukker?

Pokalfesten er ganske vist ikke en diskussionsklub, men en fest – men det er også aftenen, hvor vi ser tilbage på en god sæson, fortæller røverhistorier, klapper hinanden på skulderen, uddeler årets pokaler – og så er det ud på dansegulvet!

Derfor håber vi meget, at du vil være med! For festen er bare sjovere, når du er der (og du må gerne tage din partner med)

HVAD OG HVORNÅR?
Vi fester lørdag den 26. oktober fra kl. 18 på Røllikevej 4 (Kastrup Svømmehal)

Der er buffet, drikkevarer, lidt overraskelser og pokkers godt selskab – og det koster kun 250 kroner

Husk derfor at få dig tilmeldt – sidste frist er 13. oktober. Og din tilmelding er først helt rigtig, når du har indbetalt pengene på Mobile Pay.

Festudvalget har lagt sig i selen for at lave en superfest, så vi ses!

» LÆS MERE OM FESTEN, SE HVORDAN DU TILMELDER DIG – OG HUSK AT TRAPPE NED, SÅ DU ER FRISK TIL DANSEGULVET