Forvirret over mail fra Dansk Triatlon Forbund?

Dansk Triatlon Forbund har i dag sendt en mail ud med overskriften “Vigtig! Bevar dit klubmesterskab!”. Af mailen fremgår det, at du skal kontrollere dit betalingskort i klubmodul, og at du burde have fået besked af klubben. Men du skal helt og aldeles ignorere mailen.

Dansk Triatlon Forbund har ganske rigtigt opdateret deres klubmodul, men i KVIK TRI TEAM bruger vi ikke klubmodulet til opkrævning af hverken kontingent eller licens, og mailens indhold har derfor ingen betydning for medlemmer af klubben. Dit betalingskort skal ikke bruges på siden.

I KVIK TRI TEAM betales kontingentet til KVIK Kastrup – og inkluderet i dit kontingent er din tri-licens, som klubben afregner direkte med forbundet. Vi bruger udelukkende forbundets klubmodul til at indtaste oplysninger i forbindelse med vores licens og til at udskrive licensen.

Kort sagt: Hvis du bare betaler dit kontingent, er du ikke i farezonen for at miste dit klubmedlemsskab overhovedet.

Til gengæld opfordrer vi dig til at få mest muligt ud af dit kontingent: Kom til vores fælles træninger og arrangementer – du finder dem altid i kalenderen på hjemmesiden. Og du kan stadig nå at melde dig til Kampen om Den Gyldne Pedal – vores egen enkeltstartskonkurrence på lørdag den 24. september.

Pst! Deadline for bestilling af klubtøj er 20. september. Du kan lige nå det…