Formandens beretning – givet ved generalforsamlingen 27. februar 2014

Året startede med et brag af en opstartsfest, hvor nye som gamle medlemmer hyggede med lækker mad og dans

KVIK TRI TEAMs vokseværk fortsætter, og vi er nu oppe på 180 medlemmer. Det er en stigning på 100 % på de sidste 3 år. Det skal dog nævnes, at cirka 20 er på vores nyoprettede duatlon-tilbud og derfor ikke indgår i svømmedelen.

Det er med stor glæde, at vi stille og roligt får udryddet ventelisten.

Vi har været repræsenteret i de fleste store stævner herhjemme og med mange rigtig flotte resultater – bl.a. vandt Søren Andersen DM i duatlon og i juni supplerede han sin medaljesamling ved at vinde bronzemedalje for andet år i træk ved DM i triatlonsportens sprintdistance (750 meter svømning, 20 km cykling og 5 km løb) i aldersgruppen 40-44.

Kent Wieslander vandt en bronzemedalje ved DM på ½ ironman distance (1,9 km svømning, 90 km cykling og 21,1 km løb) i aldersgruppen mænd 55-59 i juli og i august var der igen en DM-medalje til et tidligere medlem af KVIK TRI TEAM, da Susanne Karsvang vandt DM-bronze på den fulde ironman distance (3,8 km svømning, 180 km cykling og et afsluttende maratonløb på 42,2 km) i aldersgruppen kvinder 45-49 år.

Derudover vandt Morten Truelsen fra klubben i juni Deloitte Øresund Triatlon på ½ ironman distancen.

Jeg er sikker på, at vi i 2014 opnår endnu flere toppræstationer både hos gamle som nye. Det er vigtigt, at andre kan se, at KVIK TRI TEAM er med, når det gælder.

Cykeltræningen blev udvidet med en cykeltræner. Lars Brian Nielsen har vundet indpas og folk er meget tilfredse. Vinterspinningen blev/bliver kørt af Dennis Christensen fra Urban Fitness – Dennis er nu også blevet medlem af klubben.

Der er fortsat blevet løbet på fortet om torsdagen til stor tilfredshed for de deltagende. Deltagerantallet er vokset støt henover året, og den tendens håber vi fortsætter. Der er vist lovet is, hvis vi kommer op på 20 deltagere.

På svømmefronten har vi ansat Aninia som chef-svømmetræner, og Alan opsagde desværre sin stilling. Aninia har indtil nu leveret et godt setup, og vi i bestyrelsen er sikre på, at hun vil udvikle sig meget den kommende tid.

Sofie Andersen blev i september ansat som triatlontræner og kommer til at koordinere klubbens træning samt møde og rådgive alle medlemmerne efter behov.

Vores skift til Regama Running som tøjsponsor startede godt ud, men vi fandt hurtigt ud af, at de ikke kunne leve op til vores krav. Derfor er vi nu tilbage hos Endurance Sport efter 3 års fravær, og indtil videre har der kun været få opstartsproblemer, som helt sikkert bliver rettet til, og det lader til de fleste medlemmer er godt tilfredse.

Vi indførte efter sommerferien klubaften den sidste torsdag i hver måned. Der har været stor opbakning med cirka 40 deltagende hver gang, så det er helt sikkert noget, vi forsætter med.

Igen i år afholdte vi Pinsetri, og hvor er det fedt at se så mange deltagere – også pårørende, svømmere og poloafdelingen var repræsenteret. Super!!!

Vores årlige Bornholmer tur var også fuldt booket, og alle havde et super engagement som altid, som gjorde, at turen blev sjovere og bragte et tættere sammenhold mellem medlemmerne.

Der var også en tur til Mallorca i maj, hvor der blev cyklet mange kilometer i mange forskellige højder. På Mallorca var der flere, der kørte en halv ironman. Mallorca-turen blev et stort hi, og klubben har derfor sørget for, at det i år bliver en rigtig klubtur med blandt andet planlagte programmer. Mallorca-turen 2014 blev meget hurtigt fuldt booket, og vi glæder os meget til at komme af sted og prøve vores nye initiativer af.

To duatloner blev det også til i klubregi, og her manglede ikke noget. Sofies tomatsuppe og te er fortsat et hit…

2013 blev afsluttet med et brag af en pokalfest, hvor vi fik kåret de nye klubmestre:

  • Søren Andersen – klubmester herre
  • Charlotte Hvid Olavsgaard – klubmester damer
  • Malene Dissing – Årets Flid
  • Rasmus Fitzner – Årets Talent

Tak til bestyrelsen, og alle som hjælper til i klubben – uanset om det er til arrangementer, stævner eller fester. Det er vigtigt, at I ved, at I gør en forskel, for det gør i….

/Formand Brian Sigsgaard