Forårets sidste klubaften var en succes

For en uge siden var rigtig mange fra klubben mødt op til forårets sidst klubaften, der bød på løb og fællesspisning.

Vi løb i samlet flok til ”travbanerne”, hvor Jonas overtog træningen for en stund for at videregive lidt af sin store viden om løbeteknik. Det blev til nogle utrolig sjove øvelser, og latteren rungede højt!

Imens havde Charlotte og Mette opstillet et ”Interval-Banko”. Deltagere blev inddelt i hold og fik en bankoplade. Så gjaldt det ellers om at løbe fra post til post og udføre diverse opgaver, og efterfølgende krydse postens nummer af og håbe den var på en bankoplade. Øvelserne var sjove og vinderholdet fik chokolade, som de delte med alle de andre efter maden.

Efter 40 minutters sjov træning var vi tilbage i svømmehallen til et hurtigt bad – og bagefter kunne vi sætte os til bordet og maden, som Tommas havde fået sat frem. Flere skadede medlemmer fra klubben deltog i denne sociale del, rigtig godt! De sidste lukkede og slukkede kl. 21:30, og jeg tror alle hyggede sig.

Jeg vil på vegne af bestyrelsen sige mange tak til alle dem, som har givet en hånd med til dette event. Og tak til alle dem som gad være en del af det, også selvom man er skadet, kommer lidt senere grundet arbejde, eller løber langsomt fordi man er gravid 🙂

Selvom det var den sidste klubaften i denne omgang, så er vi stadig en social klub og fest og fællesspisning opstår tit i løbet af sommeren. Derfor hold altid øje med facebook og hjemmesiden.

/Daniel

[AFG_gallery id=’19’]