Forårets klubarrangementer – er du tilmeldt?

I dag er der præcis en måned til Forårsduatlon – men der er også mange andre klubarrangementer den kommende tid. Få overblikket her!

Vi håber at se dig til et eller flere af arrangementerne – enten som deltager eller hjælper. Husk, at du skal deltage i mindst et internt stævne for at kunne blive klubmester!
» Se reglerne for klubmesterskabet
Hjælpere kan melde sig under fanerne på kontakt@kvik-tri.dk

“The Ferry Time Trial” søndag den 20. april
Tilbage i august 2013 skrev Ferry Adler i klubbens Facebook-gruppe: “Næste års projekt hedder 200 k på tonseren….hvem er med? :-)”
Bestyrelsen tog ham på ordet, og søndag den 20. april er alle klubbens medlemmer inviteret til køre med i “The Ferry Adler Time Trial” – der er medaljer til dem, der gennemfører de 200 km, men du er også velkommen til at køre en kortere distance.

Sportsenergy.dk er sponsor på eventet og leverer High5 gels, barer og energidrik.

» Læs mere og tilmeld dig her.

Den ordinære cykeltræning i klubben er aflyst denne dag.Sportsenergy.dk

 

 


Forårsduatlon lørdag den 26. april

Løb, cykling og mere løb. Det er kort sagt, hvad Forårsduatlon går ud på.
Du kan vælge mellem to distancer – og det er gratis for medlemmer af KVIK TRI TEAM.Stævnet er åbent for alle, så tag naboen, kollegaen og tri-venner fra andre klubber med! Del også gerne siden, så vi får så mange som muligt med i Kongelunden.

» Læs mere og stævnet og tilmeld dig her

Træningslejr på Bornholm fra fredag 30. maj til søndag den 1. juni
Der er stadig få pladser tilbage på træningslejren på Bornholm – turen har ry for at  kombinere træning og hygge på en helt sublim måde. Der er fokus på cykeltræning – og så dyster vi i en lille intern duatlonkonkurrence.

» Læs mere og book en plads, før det er for sent!

Pinsetri mandag den 9. juni
Traditionen tro inviterer KVIK TRI TEAM til en kort triatlon 2. pinsedag – stævnet er åbnet for alle med tilknytning til KVIK Kastrup og KVIK TRI TEAM. Det betyder, at din kone, mand, kæreste eller de store børn kan få lov at prøve kræfter med sporten under hyggelige og trygge former. Og du selv kan selvfølgelig tage turen i dit eget tempo.

» Læs mere om Pinsetri og tilmeld dig her