Flere pladser til spinning – ændrede træningstider

Vi har fået sikret flere medlemmer mulighed for at få en plads til spinning – fra 2. december vil der hver onsdag være ni cykler til rådighed til træning, hvor kun medlemmer af KVIK TRI TEAM deltager.

Det betyder til gengæld, at vi ændrer træningstiderne.

Amager Triatlon Klub, som vi normalt spinner med, skal selvfølgelig også have plads til ni medlemmer hver onsdag. Det betyder, at vi korter træningstiden, og at klubberne skiftes til at have den tidlige og den sene tid.

  • I ulige uger spinner vi fra kl. 19:30-20:25
  • I lige uger spinner vi fra kl. 20:30-21:30

Dette gælder fra 2. december. De tilmeldinger, der allerede lå på spinning, gælder stadig. Ønsker du ikke at træne på det nye tidspunkt, beder vi dig afmelde.

Vi har sat kalenderen op året ud med disse tider. Som de fleste har opdaget, så har vi løbende rettet træningstider til i dette efterår, og derfor har vi pt fjernet spinning fra 1. januar og frem. Der vil selvfølgelig også blive tilbudt spinning i 2021, men af praktisk hensyn lægger vi i kalenderen lidt af gangen.

Husk både tilmelding og afmelding
For at så mange som muligt kan benytte træningstiden – og vi ikke bliver for mange – beder vi om tilmelding. Bliver du forhindret, så husk at afmelde dig også på hjemmesiden, så en anden kan få pladsen.

Tillader systemet dig IKKE at afmelde, så er det en utilsigtet fejl i opsætningen på webben. Tag gerne Malene Dissing i Facebook-gruppen og fortæl om fejlen, så vi kan få den rettet og en anden kan få chancen for en god træning. Er du i tvivl om, hvordan du annullerer en tilmelding, så spørg!