Våddragtsarrangement AFLYST !!

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 15/03/2014
14:00 - 16:00

Location
Endurance Sport

Category(ies)


Endurance Sport inviterer til våddragtsprøvning eksklusivt for KVIK TRI TEAMs medlemmer lørdag den 15. marts kl. 14:00-16:00. På dagen kan medlemmer af KVIK TRI TEAM få 20 procents rabat på køb af våddragt.

Der vil være en gennemgang af alle dragter, et kort oplæg om våddragter og åbent vand-svømning samt selvfølgelig prøvning.

Endurance Sport har i mange år afholdt prøveevents i svømmehaller, men der er visse ulemper: Det er ikke muligt, at medbringe alle modeller i alle størrelser til sådan en event. Dragterne kan kun prøves af én person, og derefter er den en “våd klud”, der er umulig at få på igen og med en meget dårlig pasform. Den type events er ofte til for at få solgt én bestemt dragt i størst mulig mængde.

Vi mener, at vi har en langt bedre løsning. Endurance Sport fører fire forskellige mærker i meget forskellige pasforme og forskellige størrelser. Forskellige personer passer ikke nødvendigvis samme mærke. Derfor kræver det god tid til at prøve dragter sammen med en ekspert, der kan vurdere den korrekte pasform og rigtige størrelse.

Der vil være tre eksperter tilstede til eventen i butikken på Gammel Kongevej 110.

Vi ses!

Endurance Sport teamet

Endurance Sport

Bookings

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig denne event

Tilmeldte