Træningslejr på Bornholm

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 05/06/2015 - 07/06/2015
06:50 - 17:00

Location
Sjøljan i Sandvig

Category(ies)


KVIK TRI TEAMs årlige træningslejr på Bornholm bliver i 2015 holdt fra fredag den 5. juni kl. 6.50 til søndag den 7. juni kl. ca. 17.00.
Vi får trænet en masse – og hygget lige så meget!

Program
Cykler (og træningstasker i det omfang, der er plads) afleveres torsdag den 4. juni mellem kl. 17.00 og 18.00 – NB! Kun i dette tidsrum – på Kastrupvej 161 (indkørsel af Wibrandtsvej).
Medbring gerne et lagen eller tæppe til at pakke din cykel ind i, så den undgår ridser.

Fredag kl. 6.50 kører vi med Gråhundbus fra Hovedbanegården (den holder ved hotellet over for Tivoli). Vi tager bussen til Ystad, hvor vi går om bord på katamaranfærgen til Rønne.

Fra Rønne cykler vi til vandrehjemmet i Allinge, hvor vi skal bo.

Vi spiser den medbragte frokost (husk din egen madpakke) og indretter os, inden vi  tager en cykeltur. Vi bliver inddelt i forskellige hold med forskellige tempi og distancer, så alle får optimalt udbytte af træningen.

Inden aftensmaden er der tid til en løbetur.

Lørdag formiddag holder vi vores eget duatlonstævne. Distancen er 6 km cykling og 3 km løb – 3 gange. Dvs. 6/3/6/3/6/3. Dem, der har været med på træningslejr før kender ruten, men vi cykler naturligvis en opvarmningsrunde, så alle kan finde vej.

Efter frokost cykler vi igen i grupper med forskellige distancer og tempi.

Søndag efter morgenmaden cykler vi rundt på Bornholm og ender i Rønne, hvor vi  skal være omklædte og have pakket cyklerne omkring kl. 13.00. Og så er det hjemad.

Vi regner med at være hjemme kl. 17.

Efter hjemkomst afhentes cyklerne på Kastrupvej 161. Det kan ske, at lastbilen kommer senere retur med cykler og bagage pga. færgen.

Pris
Turen koster 600,00 kr.

Transport og mad er inkluderet i prisen (undtagen frokost fredag – den skal du selv medbringe).

Energidrik samt diverse proteinbar og eventuel vin til aftensmaden er ikke inkluderet i prisen.

Andet praktisk
Husk cykelhjelm og sengelinned (pudebetræk, dynebetræk og lagen  eller evt. sovepose). Og træningstøjet! Der er IKKE plads til meget bagage i bilen, så du skal selv kunne fragte din bagage med bussen.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er fredag den 30. maj – eller når der ikke er flere pladser. Der er plads til 30 deltagere.

» Tilmeld dig her

Tilmeldte