Træningslejr på Mallorca

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 05/05/2014 - 12/05/2014
Hele dagen

Location
Mallorca

Category(ies)


Fokus på træningslejren vil være cykeltræning – øen er perfekt til formålet. Både nye og gamle medlemmer, og triatleter/duatleter på alle niveauer vil få passende udfordringer – blandt andet på bjerge.

Vi har forhåndsreserveret 25 billetter med flyselskabet Norwegian, så vi har mulighed for at tilbyde flyrejse tur/retur for kun kr. 2.069,- inklusiv baggage og cykeltransport.

Tilbuddet forudsætter, at vi hurtigt kan melde tilbage til Norwegian, om vi får brug for billetterne – derfor skal vi bede om forhåndstilmelding her på siden hurtigst muligt og senest fredag den 20. september. Forvent, at depositum skal betales relativt hurtigt herefter.

De 25 billetter fordeles efter først-til-mølle-princippet – forhåndstilmelding her på siden nederst. Vær opmærksom på, at der kan være booket flere billetter end der fremgår, idet det er muligt også at booke plads til ledsager.

Hotel og øvrig økonomi
Information om hotel og pris for overnatning følger hurtigst muligt – lige nu er det afgørende at finde ud af, om der er opbakning til en klubtur som denne og få fastholdt de reserverede flybilletter.

Rejseudvalget arbejder naturligvis på at skaffe en god rabat ved samlet hotelreservation, ligesom klubben forventer at give tilskud til træningslejren til de medlemmer, der deltager via booking gennem klubben.

Så snart der er konkrete priser og mere information bliver det meldt ud.

IRONMAN 70.3 Mallorca
Lørdag den 10. maj afholdes IRONMAN 70.3 Mallorca – et stævne på halv ironman distance.

Mange fra klubben har gode erfaringer med stævnet og deltager, mens andre hepper.

» Læs om IRONMAN 70.3 Mallorca

Bookings

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig denne event

Tilmeldte
  • Martin Helleskov Frederiksen
  • Sofie Dorthea Andersen
  • Søren Bruun
  • René Nielsen