Aflyst – Klubaften: Løb der udfordrer hjerne og stedsans, cykelnørderi og mad

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 06/06/2017
18:00 - 20:30

Location
Klubhuset (Kastrup svømmehal)

Category(ies)


Dagens klubaften er aflyst, og flyttes til efteråret.

Kom og tilbring en hyggelig aften med dine klubkammerater og få samtidig trænet både ben, orienteringssans og hjernen. Vi byder på aftensmad efter træningen – og oveni alt det, får du mulighed for også at tjekke lidt smart cykelgrej ud. 

Program:

Kl. 18.00 Vi bliver delt op i hold, der løber afsted fra klubhuset samtidig, men i forskellige retninger. Målet er bestemte poster  – vejen derhen finder holdet selv ud af, så har du en indre stifinder, så er det nu, den skal findes frem! Der er i alt 4-5 poster i spil, og hvert sted skal der svares på spørgsmål. Når man er færdig på en post, er det tilbage til klubhuset og derfra videre ud til næste post. Holdet skal naturligvis have alle holdets deltagere med hjem, før tiden stoppes på uret. Der gives point både for tid og antallet af rigtige svar på spørgsmålene, så det er ikke sikkert, at det hurtigste hold vinder.

Kl. cirka 18.45 – 19.00 kommer holdene retur og afleverer deres svar.

Når alle er kommet ind, er der mulighed for at nørde lidt på cykelfronten. Imens vi har løbet, har Tom Breschel (far til Matti Breschel) fra www.breschelsport.dk og www.boarracing.com nemlig stillet cykelhjul, cykel, og lidt cykeltøj op. Tom var i flere år sportsdirektør på GLS og CapiNordic holdene og har lang erfaring indenfor cykling. Man kan få en cykelsnak og evt købe lidt nyt grej inden sæsonen for alvor starter. Man kan med fordel gå ind på boarracing´s hjemmeside og se, om der er noget man kunne tænke sig at se nærmere på den aften. Skriv til hanne@staanum.dk – som så sørger for, at Tom medbringer de størrelser eller modeller, som måske har interesse.

Vi slutter af med at spise sammen – og der tælles point sammen og overrækkes præmie til det vindende hold.

Husk at tilmelde dig senest 5. juni kl. 15, så vi ved, hvor meget mad vi skal have klar.

Tilmeldte