Karrebæksminde Triatlon – KVIK TRI TEAMs klubmesterskab 2024

Kort utilgængelig

Date/Time
Date(s) - 01/06/2024
Hele dagen

Location
Karrebæksminde Triatlon

Category(ies)


Udover at vi skal have fundet året kvindelige og mandlige klubmester, skal vi også have kåret årets KVIK TRI TEAM makkerpar 2024.

Og hvad handler KVIK TRI TEAM makkerpar om? Alle som deltager i klubmesterskabet, vil blive matchet med et andet klubmedlem (arrangørteamet laver holdene). Tiderne for hvert makkerpar bliver lagt sammen, og det makkerpar med samlet hurtigste tid, vil blive kåret som årets KVIK TRI TEAM makkerpar 2024.

Distancen vi dyster i er 950 m svøm – 50 km cykling – 10,5 km løb.

Du skal selv tilmelde dig stævnet – Karrebæksminde Tri lukker først for tilmeldingen 29. maj, men vil du være med i klubmesterskabet og makkerpar-konkurrencen, skal du senest være tilmeldt den 22. maj.

Du skal være medlem af KVIK TRI TEAM og være registreret under KVIK TRI TEAM for at deltage i klubmesterskabet 2024 – så HUSK at opgive klubnavnet ved tilmelding.

» Du tilmelder dig Karrebæksminde Tri og dermed klubmesterskabet her

Gode muligheder for at hygge – både før og efter stævnet
Vi hepper selvfølgelig, til alle er i mål – og vi fortsætter hyggen lørdag aften, hvor der vil være fællesspisning på havneområdet eller et andet sted i nærheden af målområdet. Du skal selv medbringe mad og drikke. Sidste år hentede vi mad på en af restauranterne, hvilket var en stor succes.

Vil du gerne undgå at skulle køre hjem lørdag aften –  enten fordi du er træt efter at have givet alt, hvad du havde på cyklen og i løbeskoene, eller fordi du har nydt en øl eller et glas vin, så find gerne en overnatningsmulighed og bliv til søndag i Karrebæksminde, hvor der er mange muligheder for overnatning.

Nogle kommer allerede fredag aften, så der er god tid til at teste ruterne eller blot hygge i de skønne omgivelser.

Mulige overnatningssteder – se for eksempel
» Enøe Camping

» Sommerhus-udlejning via Dancenter eller

» Sommerhus-udlejning via Novasol

 Spørgsmål kan rettes til Susan eller Sanne

Bookings

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig denne event

Tilmeldte