Cykeltræning – og en is

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 13/04/2022
17:30 - 19:30

Location
Tonseren (mødested)

Category(ies)


Onsdagens cykeltræning begynder med en runde på Tonseren, hvor vi kører med uret. Så er du en lille smule forsinket, så kør modsat og slut til dig gruppen. Sådan vil vi begynde alle onsdagstræningerne – medmindre vi melder andet ud – , da vi håber, at vi får så mange med så muligt på denne måde.

Dagens træning slutter ved Uganda Ismejeri klokken cirka kl 19-19:15 – og så er der is, så vi får markeret, at vi igen cykler ude i hverdagen. Dét lugter nemlig af sommer.

Har du ikke mulighed for at cykle med, men gerne vil være med til lidt klubhygge, så er du selvfølgelig også velkommen ved Ismejeriet.

Her er resten af programmet

Efter den første runde på Tonseren, kører vi på Diget til motorvejsbroen, hvor vi tager tre bakkesprinter for at opbygge styrke i benene. Som Lars Kudsk siger: “Bakkesprinter er cykeltræningens squat!”

Efter de tre ture på broen, lander vi på Avedøre, hvor vi træner rulleskift, inden vi tager tre bakkesprinter til. Det betyder, at vi er tilbage på Amager, hvor vi kører via Diget til Frieslandsvej og videre til Ugandavej.

Det praktiske

Vi mødes kl. 17:30 i rundkørslen ved Nøragersmindevej/Kongelundsvej. Træningen er selvfølgelig for alle medlemmer af klubben – og vi håber, at rigtig mange vil bakke op om den fælles træning!

Bookings

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig denne event

Tilmeldte