Efterlysning: Hjælpere til Forårsduatlon 2016

Så er vores forårsduatlon lige om hjørnet, og som alle andre gode stævner kræver det frivillig arbejdskraft at få afviklet.

Så skulle du (og din familie og venner) derfor have hul i kalenderen lørdag den 16. april og have lyst til at tilbringe den sammen med en flok glade duatleter og triatleter, så meld dig endelig til at hjælpe med afviklingen.

Der er mange opgaver – alt fra opsætning af skiftezone, vejvisning, udlevering af startnumre, væskedepot, nedtagning af rute og skiftezone mv. Du kan evt. læse mere om det praktiske på voers Facebook side.

Al hjælp er velkommen – også selvom du eller familien kun kan være med i en del af dagen. Og man kan også godt hjælpe med at sætte op, selvom man selv deltager i stævnet. Skriv i din tilmelding blot, hvilket tidsrum du kan hjælpe.

Kagebidrag er naturligvis mere end velkomnen, da vi jo skal sørge for at leve om til vores ry som kagernes klub både over for deltagere og frivillige.KVIK kage

Stadig i tvivl? Der er en flaske Barolo til den, som bager den lækreste kage, og vi trækker lod om præmier blandt alle som har hjulpet.

For at få et overblik over både frivillige og kager, så skriv til sandra@why.dk med information om, hvornår og hvad du kan bidrage med. Hvis I har en forkant/bagkant, så angiv det, så vi kan tage højde for det i vores planlægning.

På forhånd mange tak – vi glæder os til en super dag i Kongelunden!

volunteer