Efteråret er over os: Få overblik over cykeltræningen

Det er blevet oktober, hvilket betyder et skift i cykeltræning. Få her overblik over spinning, grustræning og søndagscykling – og husk at tilmelde dig via hjemmesiden:

Klubben tilbyder hver onsdag spinning fra kl. 19:30 og 90 minutter frem hos SATS på Amager Strandvej, men du kan også cykle ude om onsdagen.

Martin tilbyder nemlig som et alternativ til spinning træning på grus hver onsdag, hvor vi kører ca. 1½ time på Kalvebod og Amager Fælled. Hvis det går vildt for sig, tager vi til Hvidovre.Vi varmer op med en rulletur og finder derefter nogle segmenter, hvor der bliver kørt stærkt. Alle kan deltage. Det kræver blot, du har en cykel, der kan køre på grus – og nogle gange lidt mudder. Der er start kl. 17:00, og der er afgang ved den Røde Port ved indgangen til Kalvebod Fælled/Naturcenter Vestamager.

Søndage fortsætter som vanligt med landevejscykling med afgang kl 08 fra Røde Port. Vi kører kortere distancer end om sommeren, og turen vil blive tilpasset de fremmødte.

Uanset om du vil spinne eller cykle ude, skal du tilmelde dig på hjemmesiden! Martin har mulighed for at aflyse træningen, hvis der er færre end tre tilmeldte aftenen inden. Evt. aflysninger vil blive annonceret på Facebook. Til spinning er der begrænset antal pladser, og du sikrer dig en cykel ved at tilmelde dig.

Husk lygter, når den tid kommer.