Resultater, billeder og beretning fra forårsduatlon 2013

» Se resultatlisten her

Da jeg blev valgt til formand for et par måneder siden, fulgte et par obligatoriske opgaver med. Én af dem var at arrangere og koordinere det årlige forårsduatlon, som mange i klubben ser frem til. Det var derfor med en vis ærefrygt og en lille grad af nervøsitet, jeg mødtes med de andre i stævnegruppen kl 7.00 i morges. Dels er løbet afholdt mange gange før med succes, og dels var det min ilddåb som formand. Det var vigtigt, at det her blev et løb, medlemmerne vil kigge tilbage på som et godt organiseret, professionelt og fedt event.

Planlægningen har stået på i nogen tid, og lad mig slå fast, at det her løb på ingen måde vil kunne afholdes i denne form, hvis ikke det var for de frivillige kræfter bag. Jeg vil derfor sige stor, stor tak til alle, der har hjulpet. Jeg håber, I vil blive ved med at give så meget af jer selv og jeres tid. Det er jer, der gør hele forskellen.

Dagen bød på fest og ballade – og ikke mindst nogle rigtig flotte resultater.

Damernes korte klasse gav en tredjeplads til Louise, som desværre var kørt, da der var officiel præmieceremoni – hun gik derfor glip af fanfare, kindkys fra formanden og ikke mindst en præmie fra Cykelguruen. Hmmm… Andenpladsen gik til webindholdsforfatter Malene. Ingen af damerne i klassen kunne dog røre ved Danielles sejr i tiden 1.22.40. Flot kørt!

Den “herre-korte” klasses tredjeplads gik til Patrick, som stadig var tydeligt mærket af sit London Marathon eventyr. Andenpladsen gik til David, der er relativt ny i klubben. God stil, at vise sine talenter frem med en andenplads i sit første interne stævne – det forpligter. Der var ingen tvivl om, at Thomas Wulff var den absolut stærkeste i klassen, og han vandt med en sikker margen på næsten 2 minutter ned til andenpladsen. Vindertiden blev 1.10.02.

På den lange damedistance var der spænding omkring anden- og tredjepladsen, der kun var adskilt af 23 sekunder. Susanne trak det korteste strå og blev dermed en flot nr. 3. Andenpladsen gik til Sandra, som påpegede, at det var et rigtigt hårdt løb. Førstepladsen gik til Charlotte, der vandt med en sikker margen på hele 5 minutter med tiden 1:59:05. Super, super flot tid.

Den lange herredistance blev ikke den gyser, der var lagt op til. Til gengæld blev der kørt nogle meget flotte tider. Forhåndsfavoritten Rasmus virkede klar til start, men blev henvist til en tredjeplads i en rigtig god tid. Rene overraskede positivt og tog andenpladsen – blandt andet med en rigtig god cykeltid, der gav Rasmus baghjul. Søren viste, at han i skrivende stund er i kanonform. Han er netop kommet hjem fra Lanzarote og kører videre på en succesbølge, som gav ham dagens hurtigste tid på imponerende 1.38.00.

Alle podieplaceringer blev belønnet med præmier fra vores sponsorer Regama Running og Cykelguruen – og for dameklasserne, både den korte og den lange, var der heldigvis også krammere og kindkys fra formanden til lige at få benene på ret køl efter løbet.

Ved forårsduatlon bliver der optjent point til kampen om klubmesterskabet – se stillingen her.

Jeg vil som arrangør sige tak for en dejlig dag i skoven til jer alle. I var eksemplariske og tog godt imod vores nye tiltag med elektronisk tidstagning, nerver over om det virkede  , og den gode forplejning. Jeg glæder mig allerede til at arrangere pinsetri og efterårsduatlon, hvor vi forhåbentlig bliver endnu flere.

Tilmeldingen til Pinsetri, der finder sted mandag den 20. maj (2. pinsedag) er allerede åben (sidste frist for tilmelding er torsdag den 16. maj).  Husk også at sætte X i kalenderen lørdag 21. september, hvor vi holder efterårsduatlon – samme distancer og samme rute som i dag. En god mulighed for enten at tage revanche eller gentage en succes! Vi holder pokalfest samme aften og kårer årets klubmestre.

Har du lyst til at blive en del af stævneudvalget og sætte dit præg på vores stævner, så skriv en mail til mig på formand@kvik-tri.dk

Med venlig hilsen
Martin Melcher (formanden, der blev slået af Martin Vesterhede. 10 m før stregen!!)

[AFG_gallery id=’2′]