Cykeltræningen udvides fra 5. marts: to hold og tre træningsdage

Fra 5. marts er der igen cykeltræning tre gange om ugen i KVIK TRI TEAM. Og som noget nyt vil der blive kørt på niveaudelte hold. Begge hold mødes samme tid og sted.

Forskellen på de to hold ligger både i distance og hastighed. Sørg for at melde dig til træningen på det rigtige hold via kalenderen. Det giver træneren de bedste arbejdsvilkår.

Vi træner fra 5. marts

 • onsdage og fredage kl. 17:30 – mødested rundkørslen Nøragersmindevej/Kongelundsvej. Vi cykler på Tonseren, der er en rundstrækning, så ingen bliver væk og der er gode muligheder for at samle op.
  Begyndere og let øvede lærer cyklen at kende samt hvordan man gebærder sig i grupper, signalerer og får kendskab til de forskellige træningsformer og begreber.
  De øvede og erfarne træner intervaller.
  Cykeltræner Lars Brian Nielsen står for træningen på begge hold.
 • søndage kl. 8:30 – mødested foran Sundby Kirke, der ligger ud til Amagerbrogade 71 (lige overfor Kurlandsgade).
  Nybegyndere/let øvede bygger distancen op over sæsonen og kører også på Amager. Der vil være tovholder på alle ture.
  De øvede/erfarne kører en længere tur i Nordsjælland med cykeltræner Lars Brian Nielsen.

Det er snart forår og derfor udvider KVIK TRI TEAM cykeltræningen. Fra 5. marts er der træning onsdag, fredag og søndag – og niveaudelte hold. Cykeltræner Lars Brian Nielsen håber at se mange. Når du er med fra start, får du en bedre sæson og en sjovere træning.

Dog vil Lars Brian Nielsen står for træningen for begyndere/let øvede søndag den 9. marts, den 23. marts og den 6. april.

Læg mærke til ændret mødetidspunkt og sted for søndagscyklingen fra og med 9. marts.

Frem til 5. marts fortsætter træningen som hidtil fredage og søndage – se kalenderen for mere information.

Vær opmærksom på, at hvis du har tilmeldt dig cykeltræninger efter den 5. marts skal du tilmelde dig igen, så du kommer på det rette hold.

» Læs mere om cykeltræningen