Cykelaften flyttet til tirsdag 8. november: Lær det basale og få hjælp til din egen cykel

Flere har givet udtryk for, at de rigtig gerne vil benytte sig af Tommas og Jespers gode tilbud om at dele ud om deres viden og kunnen med cykler, men datoen passede bare ikke lige. Derfor aflyser vi i aften den 25. oktober og holder klubaften med fokus på cyklen tirsdag den 8. november i stedet. Samtidig udvider vi dagsordenen, så vi ikke kun sætter fokus på klargøring af cyklen til vinter, men også på de helt basale ting, som er gode at kunne: Skift af dæk og slange, rens og smøring af kæde og helt almindelig vedligehold.

Der er ingen dumme spørgsmål, så det er en rigtig god aften for især nybegyndere til at få svar på og hjælp til cyklens ABC. Hvad betyder fælgstørrelsen? Hvordan bruger man en CO2-patron? Kan man bruge lampeolie til andet end hyggebelysning? Samtidig er vi helt praktiske, så tag din cykel, dækjern og slange med, så du får øvet dig, mens hjælpen er tæt på.

» Se billeder fra en tidligere cykelaften

Samtidig sætter vi fokus på at gøre din cykel klar til vinterens træning. Du kan også få hjælp til at sætte skærme eller lignende på din cykel og gode råd til, hvordan din cykel ellers bliver klar. Medbring eventuelt de dele du ønsker, der skal sættes på – skærme, dækindlæg, pigdæk eller hvad du mangler. Husk, du betaler selv for alle delene.

Klubben brygger te og kaffe, så tilmeld dig, så vi ved, hvor mange der kommer

» Tilmeld dig cykelaften 8. november i klubhuset. Vi begynder kl. 17:30