Bliv triatlondommer og kom tættere på sporten

Holder du af den intense atmosfære ved de store stævner?
Vil du gerne være endnu tættere på, hvor tingene sker?
… så skal du overveje at blive triatlondommer!

Dommerens to vigtigste opgave er at sikre, at reglementet overholdes og at sikkerheden for både deltagere og tilskuere er i orden. Men dommeren fungerer også som forbundets repræsentant over for de lokale officials og hjælpere.

Lars Frøkjær - Kasserer

Lars Frøkjær Hansen er ikke kun klubbens kasserer. Han er også vores pt. eneste tri-dommer. Og han vil så gerne have flere dommer-kolleger i KVIK TRI TEAM. Er det noget for dig?

Dommeren har det overordnede ansvar for stævnets afvikling, og derfor kan det være nødvendigt for dommeren på et split-sekund at træffe beslutninger der – i yderste konsekvens – kan betyde forskellen på liv eller død!!! (eller i hvert fald sejr eller diskvalifikation…)

Selvom du har en dommeruddannelse, kan du selvfølgelig selv fortsætte som udøver af sporten,  og der er ikke krav om omfanget af dommeropgaver, du skal udføre – det styrer du helt selv. Men et par dommeropgaver om året er passende for at bevare rutinen. De enkelte opgaver lønnes med ca. kr. 1000,- pr. dag og dækning af transportomkostninger.

Interesseret i at komme på dommerkursus?
Der er dommerkursus lørdag den 18. januar 2014 i Odense. Kursus og transportomkostninger vil blive betalt af Dansk Triatlon Forbund.

» Læs mere om dommerkurset her

Har du spørgsmål til dommergerningen, så er du velkommen til at kontakte KVIK TRI TEAMs Lars Frøkjær Hansen (larsfhansen@gmail.com – tlf. 41 98 44 99), der har fungeret som tri-dommer i flere år.