Nyt på trænerfronten er lig med ekstra tilbud til dig

Mulighed for ekstra tekniktræning om torsdagen resten af indendørssæsonen. Vi får en ekstra cykeltræner om søndagen fra 28. april – og der er lavet aftale med en svømmetræner om åbentvand-træningen. Få overblikket her.

Fokus på din svømmeteknik 
Fra torsdag den 25. april er det igen muligt at få 30 minutters ene-undervisning med fokus på din svømmeteknik. Det er Gustav Palm-Henriksen, der som et supplement til den øvrige svømmetræning, står på kanten og giver tips til, hvad netop du bør fokusere på.

Da der er tale om ene-undervisning kræver det tilmelding – der er fem pladser hver torsdag, og der er tilmelding via hjemmesiden. Bliver du forhindret, så afmeld dig, så en anden kan få glæde af tilbuddet. Er du tilmeldt, så tjek rækkefølgen, inden du tager hjemmefra, så du ved, hvornår du skal være klar.

Tilbuddet gælder resten af indendørssæsonen.

Ny cykeltræner om søndagen
Lars Brian Nielsen, der tidligere har været cykeltræner i klubben er tilbage. Ikke som afløser for Martin, men som et ekstra tilbud hver søndag med start 28. april.

Cykeltræner Lars Brian Nielsen

Mens Martin cykler en længere tur, er Lars’ gruppe for dem, der gerne vil lære at cykle. Dem, der ikke cykler så langt og så hurtigt. Som nybegynder er det også hos Lars, at du kan få den rigtige start på cyklingen.

Lars har store meritter på sit CV – både som cykelrytter og som træner, så mød op! Hans ekspertise er stor, og det skal vi bare benytte os af. Vi håber, at mange vil tage godt imod den ekstra træningsmulighed om søndagen.

Mødetid og -sted er som altid ved den røde port kl. 8 – se kalenderen.

Åbentvandssæsonen kommer tættere på – vi har allerede træner klar

Sofie Andersen

Sofie Andersen

Sofie Alsted Andersen er ligesom Lars Brian Nielsen ikke et nyt ansigt i KVIK TRI TEAM. Også her kan vi sige ‘Velkommen tilbage’, for Sofie har sagt Ja til at stå for vores udendørs svømmetræning i lagunen hele sommeren.

Sofie er uddannet triatlon-træner hos Dansk Triatlon Forbund.

Mere information om den udendørssvømmetræning, når vandet er blevet varmere!