Svømning i uge 7

Skolernes vinterferie står for døren, og som altid kommer skoleferien til at påvirke svømmetræningen i uge 7. Se svømmetræningstiderne her:

 • Lørdag den 8. februar hører til uge 6, og der er derfor selvtræning fra kl. 7-9, som vanligt.
 • Mandag den 10. februar er træningen aflyst
 • Torsdag den 13. februar har vi ændret træningstid, så vi svømmer fra kl. 19-21
 • Lørdag den 15. februar er træningen aflyst

Husk, at du stadig kan nå svømning torsdag og lørdag i uge 5 og hele tre gange i kloren i uge 6, inden vi rammer en aflysning. Vi ses til træning!

 

Skal du være klubmester 2020?

KVIK TRI TEAMs klubmesterskab 2020 bliver afgjort ved Dragør Triatlon den 8. august.

Vi håber, at rigtig mange klubmedlemmer har lyst til at deltage, så vi får en god dag sammen. Alle kan være med – uanset tempo og erfaring. Udover at dyste om æren og vandrepokalerne, så handler det også om at få en hyggelig dag – selvom det kan blive hårdt.

Dragør Triatlon byder på to distancer, men klubmesterskabet bliver afgjort på den lange, hvor deltagerne skal svømme 900 meter ud for Dragør Søbad, derefter køre to omgange til Kongelunden (40 km) og til sidst løbe to gange langs sydstranden (10 km).

Klubmestrene 2019. Klubmesterskabet 2019 blev afholdt fredag aften ved 4:18:4-stævnet i Amager Strandpark. Vi sluttede aftenen af med fælles hygge og sandwich.

Klubmestrene 2019. Klubmesterskabet 2019 blev afholdt fredag aften ved 4:18:4-stævnet i Amager Strandpark. Vi sluttede aftenen af med fælles hygge og sandwich.

Ønsker du ikke at deltage i stævnet, så kom med ud og hep, deltag i løjerne og vær med til at skabe stemning.

» Se billeder fra Klubmesterskabet 2019

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du skal selv sørge for at tilmelde dig stævnet.
Husk, at du skrive holdnavn KVIK TRI TEAM, når du tilmelder dig.

Tilmelding foregår via holdsport, som du får adgang til ved at skrive til dragortri@gmail.com

Tilmeld dig også gerne eventet i kalenderen, så vi kan se, hvem der kommer

Arrangørerne forventer pga. stævnets 10 års jubilæum mange deltagere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Mere information om Dragør Triatlon
Dragør Triathlon har 10 års jubilæum i 2020. Udover den lange distance tilbydes også 1/8 ironman, hold-tri samt børnetri. Arrangørerne forventer pga. jubilæet, at der kommer mange deltagere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Du kan følge Dragør Tris facebook-gruppe her

Reglerne for klubmesterskabet er:

 1. Vi kårer klubmester for både dame og herre samt 2. og 3. pladser
 2. Det er den registrerede chiptid, der gælder
 3. Vi følger reglerne for stævnet
 4. Vi kører i klubtøj
 5. Du skal huske at tilmelde dig under klubnavn KVIK TRI TEAM
 6. Du skal selv tilmelde dig – det gør du ved at skrive til dragortri@gmail.com så du kan blive oprettet på holdsport, hvor tilmeldingen foregår
 7. Tilmeld dig også gerne eventet i kalenderen, så vi kan se, hvem der kommer

Godt nytår!

Så er 2020 i gang – og vi begynder træningen i Korsvejens Svømmehal i morgen 2. januar. Læs mere om træningen nedenfor – men først et tak for et godt 2019, som vi fik rundet af med vores tradtionelle nytårsløb i samlet flok.

» Se billederne fra nytårsløbet 31. januar

Vi håber på et stærkt 2020 med medvind, god træning og deraf følgende gode resultater, sjov og ballade og absolut ingen skader!

Husk, at du også i 2020 har masser af muligheder for at træne i klubregi:

 • Mandag: Svøm
 • Tirsdag: Løb (intervaller)
 • Onsdag: Spinning
 • Torsdag: Svøm
 • Fredag
 • Lørdag: Svøm
 • Søndag: Cykling

Vi håber at se rigtig mange til træning i det nye år – både fordi det er sjovt og udbytterigt at træne sammen, men også fordi det er nu, at vi byger fundamentet, som vi skal bruge til sommerens stævner.

Husk i øvrigt at der er sidste frist for tøjbestilling i morgen torsdag den 2. januar kl 10

Klubtræning i julen og nytåret

Mange glæder sig til jul og nytår – men desværre er der ikke meget klubtræning at glæde sig til. Helligdagene falder nemlig sådan, at vi bliver nødt til at aflyse en masse træning. Få overblikket her:

SVØMNING
Svømning er aflyst fra 22. december og frem til 1. januar. Det betyder, at sidste chance for at svømme i KVIK TRI TEAM regi i 2019 er på lørdag den 21. december fra kl. 7-9. Vi begynder træningen igen torsdag den 2. januar.

CYKLING
Cykeltræningen kører! Der cykles både den 22. og den 29. december. HUSK tilmelding via hjemmesiden.

Hold øje med vores Facebook-gruppe for information om en ekstra tur den 31. december (hvor vi dog også har nytårsløb)

Cykeltræningen er så til gengæld aflyst 5. januar

SPINNING
Spinning er aflyst 1. juledag og 1. januar. Det vil sige, at du først kan spinne igen med klubben onsdag den 8. januar

LØB
Løbetræningen er aflyst både den 24. december og den 31. december – vi regner med, at de fleste har andre planer begge aftener mellem 17:30 og 19.

Husk, at vi har nytårsløb – helt uden intervaller! – den 31. januar kl. 10. Du kan tage familien med, men husk tilmeldingen!

» LÆS MERE OM NYTÅRSLØBET OG TILMELD DIG SELV OG FAMILIEN – VI SLUTTER AF MED BOBLER OG KRANSEKAGE

Som altid gør vi vores bedste for at holde kalenderen opdateret, så kig dér, hvis du er i tvivl! Og selvom klubtræningen er aflyst, kan du stadig træne – også med klubkammerater. Lav gerne opslag i vores Facebook-gruppe, så vi får trænet sammen.

Løb med på årets sidste dag

Traditionen tro løber vi årets sidste kilometer sammen –  tag gerne familien med.

Til årets nytårsløb byder vi på 5 km og 10 km, som vi løber sammen i tempo 5:45-6:00/km. Der er fokus på at hygge og have kræfter tilbage, når vi er færdige.

 • Hvis du vil løbe 10 km, er der start kl. 10 – kom tidligere, så du er klar. Efter 5 km er vi tilbage ved klubhuset, hvor der er forfriskninger, og vi tager flere med
 • Hvis du vil løbe 5 km er der start fra klubhuset kl. cirka 10:30 –  kom tidligere, så du er klar, når 10 km løberne kommer tilbage fra deres første 5 km. Vi løber de 5 km sammen.

» Se fotos fra nytårsløbet 2018

Vi er tilbage omkring kl. 11:00 – så ryger champagnepropperne, og vi får kransekage og ønsker hinanden godt nytår!

Ønsker du at løbe længere end de 10 km, så start gerne før og mød os, så du løber rmed fra start kl. 10. Lav aftaler i vores Facebook-gruppe.

» Tilmelding er vigtigt, så vi får købt ind i de rigtige mængder! Husk derfor også at angive, hvor mange I kommer. Der er sidste frist for tilmelding lørdag den 28. december kl 12.

 

 

Spinning på onsdag: Hvor langt kan du køre på en time?

Spinning på onsdag bliver lidt anderledes end det plejer. I stedet for program, så kører vi en “One Hour Challenge”. Det lyder smart, men er i virkeligheden meget simpelt:

Efter 10 minutters opvarmning, starter vi en konkurrence.

Kør så langt du kan på en time. Der er storskærm, som opdeles i M/K, så man hele tiden kan følge med. Det er jo en konkurrence… (og samtidig god og hård træning!)
Der vil være præmie til bedste herre og dame.

Kom med, kom ud af din comfort zone, og pres pulsen til max.

Husk tilmelding

Nyt klubtøj? Webshoppen er åben og du kan prøve tøjet 19. december

Har du fået slidt dit tritøj op? Mangler du en klub-cykeljersey? Og vil du gerne have en løbetrøje i klubdesign?

Så har du nu chancen for at bestille og prøve tøjet. Vi anbefaler, at du prøver tøjet, så du får det i den rigtige størrelse. Det er hverken sjovt at ligne en rullepølse, der snørret for stramt eller have tøj, der flagrer for meget…

» Læs om sortimentet og se, hvordan du bestiller

Tidsplan for tøjprøvning og næste bestilling er

 • Tøjprøvning torsdag den 19. december kl. 16:30-18:30 hos Verge, Bådehavnsgade 12d, 2450 Kbh SV
 • Deadline for bestilling torsdag den 2. januar 2020 kl. 10:00 (uge 1)
 • Levering torsdag den 30. januar 2020 (uge 5)

Vær opmærksom på, at der skal bestilles tre stk. af hver enhed, der ligges på shoppen, før det bliver produceret og leveret. Det betyder konkret, at hvis du bestiller en herre-tritop, så skal der være to andre bestillinger på herre-tritoppe for, at din bestilling bliver effektueret. Størrelse er underordnet, men der er forskel på herre- og damemodeller. Sørg derfor at lobbye godt hos dine klubkammerater for det tøj, du gerne vil købe.

Pst! Husk også tilmelding til vores julebanko den 5. december

Julebanko aflyser svømning på torsdag

Æbleskiver, godt selskab og udsigten til gode gevinster trækker altid mange gode folk til, og derfor aflyser vi svømning torsdag den 5. december. Klubben holder nemlig julebanko, og du har derfor mulighed for at lade dig marinere i gløgg fremfor klor.

Der er allerede mange tilmeldte til julebanko – og der plads til flere!

Tilmeld dig, så vi får forplejning i de rette mængder – og husk, at du er meget velkommen til at tage familien med. Bare marker i din tilmelding, hvor mange I kommer.

Igen i år har vi fået tilsagn om mange flotte gevinster fra gode samarbejdspartnere og venner af klubben. Du kan godt begynde at glæde dig! Vi kommer blandt andet til at spille om startnumre, brunch på Clarion Hotel, gavekurv, honning, gavekort til LOOP, gavekort ti Kondifabrikken og meget mere.

Vi begynder kl 18 i klubhuset på Røllikevej 4, og traditionen tro er der drikkevarer og guf til alle. Bankoplader købes til rimelige priser på aftenen.

Skal du give dig selv nyt klubtøj i julegave?
Vidste du i øvrigt, at du kan prøve klubtøj 19. december og bestille tritøj senest 2.januar, så du står skarpt når næste sæson ? Mere info kommer – men du kan alllerede nu læse om tøjet og bestille, hvis du kender din størrelse.

Dette er IKKE klubtøj, som det kan bestilles på webben. Derimod er rensdyr-sweatre meget velegnede til julebanko, men der er ikke dresscode…

Tag hele familien med til julebanko 5. december

Du kan godt begynde dig at øve dig i tallene fra 1 til 90, finde den strikkede julesweater frem og glæde dig til julebanko.

5. december inviterer KVIK TRI TEAM nemlig igen til julebanko i klubhuset på Røllikevej 4 i Kastrup.

Går det som det plejer, kan du se frem til en sjov aften i godt selskab med gode gevinster, gløgg og gøgl.

» Se billederne fra Julebanko 2018

Allerede nu er de første præmier i hus – og vi kommer i år blandt andet til at spille om et gavekort for 2 til den lækre morgenmad på Clarion Hotel Copenhagen Airport doneret af hotellet og startnumre til Christianshavnermilen og Tårnbyløbet fra Amager Atletik Club.

Hvem kommer?
Julebanko plejer at være tilløbsstykke! Og hele familien er naturligvis velkommen – store og små.

Vi begynder kl. 18, så vi også kan blive færdige i ordentlig tid – vi ved nemlig, at banko også er populært hos børnene!

» Tilmeld jer, så vi får købt de rette mængder æbleskiver og pebernødder. Husk at markere, hvor mange I kommer

Kan du hjælpe?
Vi siger allerede nu tak til dem, der har givet gevinster – men vi kan godt bruge flere.

Gevinstbordet må meget gerne bugne – og der har vi brug for din hjælp. Arbejder du et sted, der måske har lyst til at sponsorere en gevinst?  Måske du kender nogen, der har en butik eller andet, som har lyst til at bidrage? Både store og små gaver er velkomne! Og det kan være alt mellem himmel og jord.
Skriv til kontakt@kvik-tri.dk, hvis du kan hjælpe med en eller flere gevinster.

Mere info om aftenen kommer senere. For nu sæt krydset og tilmeld dig gerne med det samme.