Tag hele familien med til julebanko 5. december

Du kan godt begynde dig at øve dig i tallene fra 1 til 90, finde den strikkede julesweater frem og glæde dig til julebanko.

5. december inviterer KVIK TRI TEAM nemlig igen til julebanko i klubhuset på Røllikevej 4 i Kastrup.

Går det som det plejer, kan du se frem til en sjov aften i godt selskab med gode gevinster, gløgg og gøgl.

» Se billederne fra Julebanko 2018

Allerede nu er de første præmier i hus – og vi kommer i år blandt andet til at spille om et gavekort for 2 til den lækre morgenmad på Clarion Hotel Copenhagen Airport doneret af hotellet og startnumre til Christianshavnermilen og Tårnbyløbet fra Amager Atletik Club.

Hvem kommer?
Julebanko plejer at være tilløbsstykke! Og hele familien er naturligvis velkommen – store og små.

Vi begynder kl. 18, så vi også kan blive færdige i ordentlig tid – vi ved nemlig, at banko også er populært hos børnene!

» Tilmeld jer, så vi får købt de rette mængder æbleskiver og pebernødder. Husk at markere, hvor mange I kommer

Kan du hjælpe?
Vi siger allerede nu tak til dem, der har givet gevinster – men vi kan godt bruge flere.

Gevinstbordet må meget gerne bugne – og der har vi brug for din hjælp. Arbejder du et sted, der måske har lyst til at sponsorere en gevinst?  Måske du kender nogen, der har en butik eller andet, som har lyst til at bidrage? Både store og små gaver er velkomne! Og det kan være alt mellem himmel og jord.
Skriv til kontakt@kvik-tri.dk, hvis du kan hjælpe med en eller flere gevinster.

Mere info om aftenen kommer senere. For nu sæt krydset og tilmeld dig gerne med det samme.

Se hvem, der tog hjem med Pokaler fra årets Pokalfest

Ved Pokalfesten uddeles traditionen tro pokaler til årets klubmestre, en pokal til Årets Talent og bestyrelsens Flidspokal. Se her, hvem der er pokalvindere 2019.

Formand Tommas Jensen overrakte bestyrelsens Flidspokal til Karola Hansen

Årets Talent

Han er hverken ny i sporten eller i klubben, men trods stor erfaring, så har Allan B. Christensen vist så flotte resultater dette år, at bestyrelsen valgte at han skulle kåres til Årets Talent – for det er aldrig for sent at udleve sit potentiale!

Årets Talent 2019 Allan B. Christensen

Årets Flid

Bestyrelsens Flidspokal blev i år tildelt Karola Hansen, der ikke blot har trænet flittigt året igennem, men også altid bakker op om klubarrangementer – og klubkammerater med hep!

Modtager af Flidspokalen 2019 Karola Hansen

Klubmesterskabet 2019

Årets klubmesterskab blev i år afgjort om fredagen ved 4:18:4-stævnet, hvor vi havde vores eget klubheat

» Se billederne fra Klubmesterskabet 2019

I år havde bestyrelsen valgt at præmiere de tre bedst placerede mænd og kvinder med gavekort til Endurance Sport – og naturligvis vandrepokalen til klubmestrene

Resultat blev:

Kvinder:

  1. Malene Dissing (tiden 59:11)
  2. Stine Andersen (tiden 1:04:24)
  3. Anna Kristina Rosén (tiden 1:05:03)

Klubmester Malene Dissing

Mænd:

  1. Søren Andersen (tiden 48:57)
  2. Allan B. Christensen (tiden 52:25)
  3. Tom Bojsen (tiden 58:08)

Klubmester 2019 Søren Andersen – det var sjette gang han vandt pokalen!

 

Tid til FTP-test til spinning

Hvor mange watt træder du? Og hvordan indstiller du spinning-cyklen, så du får maksimalt ud af din træning? Det hjælper en FTP-test dig med at få svar på.

Og derfor bliver der kørt FTP-test til spinning onsdag den 30. oktober – husk at tilmelde dig.

Vi tager testen igen senere på sæsonen, så du kan også bruge testen til at motivere dig selv og forhåbentligt se fremskridt.

Du bliver selvfølgelig grundig vejledt i, hvordan det hele foregår på dagen. Synes du, at det der med test lyder dumt? Kom alligevel. Det er forbandet god træning!

Fik du i øvrigt læst om grusevent den 3. november? Du behøver hverken gruscykel eller god form for at være med.

 

Grusevent 3. november for alle uanset cykel eller niveau – tag gerne familien med

Søndag den 3. november er cykeltræningen ikke helt, som den plejer – vi kører nemlig rundt og rundt på en cirka 6 km lang rundstrækning på Fælleden – målet for dem, der kører længst er at runde de 100 km, men man står bare af, når man enten ikke gider mere eller er rundtosset. Vær opmærksom på, at vi begynder kl. 9.

Alle er velkomne – så tag bare børn, partnere, onkler og tanter og venner med – men marker gerne i tilmeldingen, hvor mange I kommer.

Underlaget er hårdt pakket grus hele vejen, så almindelige racercykler med et punkteringsresistent dæk som durano plus kan let deltage. Selvfølgelig også citybikes, mtb og diverse bastarder.

Ruten vil være markeret.

Start og mål på Kanalvej (den lange lige mellem naturskolen og digestart) – tæt ved indgangen ved Pumpestationen/Hilversumsvej

Martin har lovet kaffe og skumfiduser til alle, og en præmie til vinderen i hver klasse (m/k).

PST! Der er julebanko 5. december – mere information følger, men sæt allerede nu et kæmpekryds i kalenderen!

Svømning aflyst torsdag den 24. oktober

Det er blevet tid til lidt småreparationer i svømmehallen, og derfor må vi desværre aflyse svømmetræningen torsdag den 24. oktober.

HUSK i øvrigt, at vi stadig cykler ude hver søndag morgen – og hvis der er færre end tre tilmeldte her i vinterhalvåret, så aflyser vi. Derfor er det vigtigt, at du får markeret med en tilmelding på eventet, hvis du vil cykle med!

Svømning i uge 42

Der er efterårsferie i uge 42, og det betyder ændringer i svømmetræningen. Men vi svømmer – selvom du har fået en mail fra KVIK Kastrup om, at alt er aflyst.

Svømning er rigtig nok aflyst mandag den 14. oktober, men torsdag den 17. oktober har vi svømmetræning fra kl. 19-20:30 samlet for begge hold.

Og lørdag bliver svømmehallen åbnet som altid mellem kl. 7 og 9 til selvtræning.

Husk også vores løbe-, spinning- og cyjeltræning. Vi gør vores bedste for at holde kalenderen opdateret. Og som du kan se i kalenderen, er der Pokalfest lørdag den 26. oktober – husk at Pokalfesten kræver tilmelding senest søndag den 13. oktober. 

Har du tilmeldt dig Pokalfesten? Sidste frist 13. oktober

Hvorfor blev formanden diskvalificeret til stævnet i Helsingør? Er der nogen, der har taget skade af at køre duatlon på Bornholm under skybrudslignende forhold? Og har vi egentligt fået sagt ordentligt tillykke til dem, der har debuteret i år – hvad enten det var deres første tri-stævne, som det var tilfældet for Neel til 4:18:4 eller de mange, der i sæsonen har prøvet at køre længere distancer end de har prøvet før? Hvor mange fra KVIK TRI TEAM kom igennem Big Four? Og hvem bestemmer reelt, hvornår lagunen åbner og lukker?

Pokalfesten er ganske vist ikke en diskussionsklub, men en fest – men det er også aftenen, hvor vi ser tilbage på en god sæson, fortæller røverhistorier, klapper hinanden på skulderen, uddeler årets pokaler – og så er det ud på dansegulvet!

Derfor håber vi meget, at du vil være med! For festen er bare sjovere, når du er der (og du må gerne tage din partner med)

HVAD OG HVORNÅR?
Vi fester lørdag den 26. oktober fra kl. 18 på Røllikevej 4 (Kastrup Svømmehal)

Der er buffet, drikkevarer, lidt overraskelser og pokkers godt selskab – og det koster kun 250 kroner

Husk derfor at få dig tilmeldt – sidste frist er 13. oktober. Og din tilmelding er først helt rigtig, når du har indbetalt pengene på Mobile Pay.

Festudvalget har lagt sig i selen for at lave en superfest, så vi ses!

» LÆS MERE OM FESTEN, SE HVORDAN DU TILMELDER DIG – OG HUSK AT TRAPPE NED, SÅ DU ER FRISK TIL DANSEGULVET

 

Pokalfest 2019 – du er inviteret!

Årets pokalfest finder sted lørdag den 26. oktober i vores eget klubhus ved Røllikevej 4, og vi glæder os til at se dig!

Vi begynder kl. 18 med velkomstdrink. Derefter en lækker buffet.

Hele aftenen kan du nyde masser af vin/soda/øl og festlige drinks.

 

 

Traditionen tro vil der blive uddelt forskellige priser, og forbered dig på et festligt indslag. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at tage en svingom til nogle af de bedste hits. Der vil komme det sædvanlige fantastiske lys og røgshow til at sætte gang i festen.

Årets sejre skal ikke kun fejres af klubbens medlemmer, men også af dem der har en stor andel heri. Derfor er I selvfølgelig meget velkommen til at tage jeres bedre halvdel med.

Egenbetaling for både medlemmer og partnere er på 250 kr. pr person.
Der skal overføres til Mobile Pay på tlf. nr 61658539 (Stine Andersen) – husk at skrive, hvem I er, og at I betaler for Pokalfesten.

Har du allergier eller andre grunde til, at der skal tages særlige hensyn med maden, så giv os et praj på holm74@yahoo.com.

Deadline for tilmelding er søndag den 13. oktober. Din tilmelding er først endelig, når du har overført betalingen, men tilmeld dig også gerne på eventet i kalenderen, så vi kan se, hvem der kommer.

Vi håber at se rigtig mange til en super festlig aften.

De allerbedste tri hilsner
Festudvalget

Vi rykker indendørs – få overblik over træningen i efteråret og vinteren

Kalenderen siger efterår, og vejret siger efterår – og derfor begynder vores træningstilbud i klubben nu at rykke indendørs. Få overblikket her – og sæt også kryds i kalenderen til årets Pokal-fest.

SVØMNING
Allerede fra lørdag den 21. september kan du igen hoppe i Korserens klorvand.Vi begynder nemlig allerede nu vores lørdags-svømning uden træner, hvor du kan svømme mellem kl. 7 og 9.

Fra 1. oktober har vi også svømning mandage og torsdage med træner på kanten.

Tiderne er som følger:

Mandage kl. 20-21: Hold A
Mandage kl. 21-22: Hold B

Torsdage kl. 19:30-20:45: Hold B
Torsdage kl. 20:45-22:00: Hold A

Er du i tvivl om, hvilket hold du skal svømme på, så mød op på hold B og tag en snak med træneren.

CYKLING/SPINNING
Martin cykler ufortrødent videre om søndagen med afgang kl. 8:00 fra den røde port, mens der er sidste onsdagstræning ude  25. september.

Spinning begynder 2. oktober og vil blive kørt onsdage fra 19:30-21:00 i SATS på Amager Strandvej. I lighed med tidligere år træner vi sammen med Amager Triatlon Klub.

LØB
Vores aftale med Amager Atletik Club er uændret, og vi er løber intervaller med dem tirsdage kl. 17:30 og kan være med på langture søndage kl. 9:30 – begge løbetræninger med start fra Tårnby Stadion.

Husk, at vi altid gør vores bedste for at holde kalenderen på hjemmesiden opdateret – herunder med ekstra info og præcise adresser for mødesteder, så kig dér, hvis du er i tvivl!

POKALFEST
Årets Pokalfest bliver holdt lørdag den 26. oktober – mere information kommer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Et lille hårdtarbejdende festudvalg er i gang med planlægningen, men kunne bruge hjælp både til planlægning og til praktik i forbindelse med festen – skriv på Facebook eller til kontakt@kvik-tri.dk hvis du vil hjælpe!

Ironman-ugen er ikke kun for Ironmen – vær med!

Fra onsdag 14. august og ugen ud er København fyldt med aktiviteter for triatleter som følge af søndagens Ironman – og vi håber, at du vil være med!

Få overblikket her – og husk at melde dig til vores klubmesterskab fredag den 16. august 

Onsdag 14. august: Fun Run
Tidligere har ganske mange fra KVIK TRI TEAM løbet med til det sociale 5 km løb  Who Is Number One om onsdagen inden Ironman.

Et nyt socialt løb erstatter Who Is Number One i år.

Det er IRONMAN, der i samarbejde med HOKA står bag løbet ‘Fun Run’. Der er mulighed for at vinde HOKA sko og goodie bags fra HOKA, men derudover handler det om at skabe et fællesskab og løbe en hyggelig 5 km med sin klub. “Vi håber at I har lyst til at deltage”, skriver Ironman i en mail til KVIK TRI TEAM.

Mød op, vis klubtøjet – og tilmeld dig Facebook-eventen, hvor du også kan læse mere, via dette link.

Aftal gerne mere via vores egen Facebook-gruppe. Starten går kl. 18 fra Havnegade.

Fredag 16. august: Klubmesterskab ved 4:18:4 efterfulgt af hygge og sandwich
4:18:4-stævnet i Amager Strandpark er også vores klubmesterskab. Og vi har fået vores helt eget heat at starte i! Skal du mod forventning ikke deltage, så kom og hep og skab en fed fredag!

Selvom vi kalder det klubmesterskab, så handler det ikke kun om at være hurtig. Klubben giver en sandwich, når alle er i mål, så det er ligeså meget et socialt event, som det er ræs. Derfor håber vi, at hele klubben bakker op og deltager.

“Jamen, jeg plejer at deltage med min mand/mine børn/resten af den pukkelryggede familie”, tænker du?

Som sagt har vi vores eget heat, og det er også en social event. De skal da være med. Også i vores heat. De skal blot tilmelde sig som os andre: Fredag 16. august og med klubnavn KVIK TRI TEAM. Vælg heatet kl. 18 (Det er ikke altafgørende, hvilket heat du vælger ved tilmelding – vi får lov at starte sammen kl. 18-ish, når vi er tilmeldt med KVIK TRI TEAM.)  Der er plads til hele KVIK TRI TEAM familien, Men det er nok bedst, at børnene ikke står forrest, når startskuddet lyder…

Læs mere og find link til tilmelding

Tilmeld dig også gerne eventet på vores egen hjemmeside, så vi kan se, hvor mange der kommer – og hvor mange sandwich der skal smøres!

Søndag 18.august: Hep i verdensklasse til Ironman – for alle der ikke selv deltager i stævnet
Klubbens Ironman-hepning siges at give vinger til dem, der deltager i stævnet. Og mistede stemmer og ømme hænder til dem, der hepper – med andre ord en klubfest, du ikke vil gå glip af. Og du kan gå til og fra, som det passer dig. Men det er en af de fester, du ikke vil hjem fra!

Mange møder op i vandkanten allerede ved den stemningsfyldte svømmestart kl. 7.
Derefter står vi på Lagunebroen og sender alle atleter ud på cykelruten.

Mens deltagerne cykler, spiser vi brunch på Dalle Valle i Amager Centeret fra kl. 10
Tilmeld dig eventet på Facebook, så vi får bestilt bord til alle. Får du pludselig fri fra kirkekoret og kan deltage mod forventning, så kommer du også.
Medbring gerne rabatkuponer, der findes i Amagerbladet – så får vi buffet til ½ pris.

Efter brunchen står vi under Knippelsbro ved KayakBar og hepper til vi ikke kan mere – mest på vores egne, men selvfølgelig på alle de seje deltagere!

Kom med familie og venner – kom gerne i klubtøj – og kom med godt humør og velsmurt stemmebånd!

Vi ses til en travl og god uge!