Vi rykker indendørs – få overblik over træningen i efteråret og vinteren

Kalenderen siger efterår, og vejret siger efterår – og derfor begynder vores træningstilbud i klubben nu at rykke indendørs. Få overblikket her – og sæt også kryds i kalenderen til årets Pokal-fest.

SVØMNING
Allerede fra lørdag den 21. september kan du igen hoppe i Korserens klorvand.Vi begynder nemlig allerede nu vores lørdags-svømning uden træner, hvor du kan svømme mellem kl. 7 og 9.

Fra 1. oktober har vi også svømning mandage og torsdage med træner på kanten.

Tiderne er som følger:

Mandage kl. 20-21: Hold A
Mandage kl. 21-22: Hold B

Torsdage kl. 19:30-20:45: Hold B
Torsdage kl. 20:45-22:00: Hold A

Er du i tvivl om, hvilket hold du skal svømme på, så mød op på hold B og tag en snak med træneren.

CYKLING/SPINNING
Martin cykler ufortrødent videre om søndagen med afgang kl. 8:00 fra den røde port, mens der er sidste onsdagstræning ude  25. september.

Spinning begynder 2. oktober og vil blive kørt onsdage fra 19:30-21:00 i SATS på Amager Strandvej. I lighed med tidligere år træner vi sammen med Amager Triatlon Klub.

LØB
Vores aftale med Amager Atletik Club er uændret, og vi er løber intervaller med dem tirsdage kl. 17:30 og kan være med på langture søndage kl. 9:30 – begge løbetræninger med start fra Tårnby Stadion.

Husk, at vi altid gør vores bedste for at holde kalenderen på hjemmesiden opdateret – herunder med ekstra info og præcise adresser for mødesteder, så kig dér, hvis du er i tvivl!

POKALFEST
Årets Pokalfest bliver holdt lørdag den 26. oktober – mere information kommer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Et lille hårdtarbejdende festudvalg er i gang med planlægningen, men kunne bruge hjælp både til planlægning og til praktik i forbindelse med festen – skriv på Facebook eller til kontakt@kvik-tri.dk hvis du vil hjælpe!

Ironman-ugen er ikke kun for Ironmen – vær med!

Fra onsdag 14. august og ugen ud er København fyldt med aktiviteter for triatleter som følge af søndagens Ironman – og vi håber, at du vil være med!

Få overblikket her – og husk at melde dig til vores klubmesterskab fredag den 16. august 

Onsdag 14. august: Fun Run
Tidligere har ganske mange fra KVIK TRI TEAM løbet med til det sociale 5 km løb  Who Is Number One om onsdagen inden Ironman.

Et nyt socialt løb erstatter Who Is Number One i år.

Det er IRONMAN, der i samarbejde med HOKA står bag løbet ‘Fun Run’. Der er mulighed for at vinde HOKA sko og goodie bags fra HOKA, men derudover handler det om at skabe et fællesskab og løbe en hyggelig 5 km med sin klub. “Vi håber at I har lyst til at deltage”, skriver Ironman i en mail til KVIK TRI TEAM.

Mød op, vis klubtøjet – og tilmeld dig Facebook-eventen, hvor du også kan læse mere, via dette link.

Aftal gerne mere via vores egen Facebook-gruppe. Starten går kl. 18 fra Havnegade.

Fredag 16. august: Klubmesterskab ved 4:18:4 efterfulgt af hygge og sandwich
4:18:4-stævnet i Amager Strandpark er også vores klubmesterskab. Og vi har fået vores helt eget heat at starte i! Skal du mod forventning ikke deltage, så kom og hep og skab en fed fredag!

Selvom vi kalder det klubmesterskab, så handler det ikke kun om at være hurtig. Klubben giver en sandwich, når alle er i mål, så det er ligeså meget et socialt event, som det er ræs. Derfor håber vi, at hele klubben bakker op og deltager.

“Jamen, jeg plejer at deltage med min mand/mine børn/resten af den pukkelryggede familie”, tænker du?

Som sagt har vi vores eget heat, og det er også en social event. De skal da være med. Også i vores heat. De skal blot tilmelde sig som os andre: Fredag 16. august og med klubnavn KVIK TRI TEAM. Vælg heatet kl. 18 (Det er ikke altafgørende, hvilket heat du vælger ved tilmelding – vi får lov at starte sammen kl. 18-ish, når vi er tilmeldt med KVIK TRI TEAM.)  Der er plads til hele KVIK TRI TEAM familien, Men det er nok bedst, at børnene ikke står forrest, når startskuddet lyder…

Læs mere og find link til tilmelding

Tilmeld dig også gerne eventet på vores egen hjemmeside, så vi kan se, hvor mange der kommer – og hvor mange sandwich der skal smøres!

Søndag 18.august: Hep i verdensklasse til Ironman – for alle der ikke selv deltager i stævnet
Klubbens Ironman-hepning siges at give vinger til dem, der deltager i stævnet. Og mistede stemmer og ømme hænder til dem, der hepper – med andre ord en klubfest, du ikke vil gå glip af. Og du kan gå til og fra, som det passer dig. Men det er en af de fester, du ikke vil hjem fra!

Mange møder op i vandkanten allerede ved den stemningsfyldte svømmestart kl. 7.
Derefter står vi på Lagunebroen og sender alle atleter ud på cykelruten.

Mens deltagerne cykler, spiser vi brunch på Dalle Valle i Amager Centeret fra kl. 10
Tilmeld dig eventet på Facebook, så vi får bestilt bord til alle. Får du pludselig fri fra kirkekoret og kan deltage mod forventning, så kommer du også.
Medbring gerne rabatkuponer, der findes i Amagerbladet – så får vi buffet til ½ pris.

Efter brunchen står vi under Knippelsbro ved KayakBar og hepper til vi ikke kan mere – mest på vores egne, men selvfølgelig på alle de seje deltagere!

Kom med familie og venner – kom gerne i klubtøj – og kom med godt humør og velsmurt stemmebånd!

Vi ses til en travl og god uge!

 

 

Nyt mødested for mandagssvømning

Vi flytter svømmetræningen om mandagen, så vi fremover begynder ved Bunker 5, Havkajakvej 14, 2300 København S.

Det er den strandstation, der er tættest på Cafe Båden, Sneglen og Kastrup Havn . Så kommer du i bil, skal du dreje til højr ei rundkørslen i stedet for til venstre.

Sofie står som altid klar med træning kl. 18.

Torsdage mødes vi fortsat ved Jollerampen – forandring fryder, men kan også virker skræmmende, så vi ændrer ikke alt på én gang 🙂

God træning!

 

Lidt om cykeltræningen de kommende uger

Det er ferietid, og også en cykeltræner fortjener lidt ferie.

Derfor er cykeltræningen i uge 29+30 uden træner.

Vi har ladet træningerne – både onsdage og søndage – stå i kalenderen, da vi håber, at der fortsat vil være godt fremmøde, og vi kan få trænet sammen.

Med andre ord: Hold træningen ved lige i godt selskab og kom til cykeltræning – også selvom det er uden træner. Mon ikke vi kan få pulsen op og kliometer i benene på egen hånd i et par uger?

God sommer – og god træning!

Tag løbesko med til cykeltræning på onsdag

På onsdag 5. juni får den almindelige cykeltræning et twist – vi træner nemlig bike/off-bike. Eller duatlon om man vil.

Vi mødes ved rundkørslen kl. 17:30 helt som vi plejer om onsdagen – forskellen er, at du har løbesko med i en lille rygsæk og trishorts på i stedet for cykelshorts med stor pude.

Planen er at lave en masse skift mellem løb og cykling – vi cykler sammen over til ruten, der er nøje udtænkt af Martin.

Løberuten (1,2 km) skal løbes 5 gange og cykelruten (2,5 km) 4 gange. Martin står ved cyklerne, når vi løber.

Dette er et event for ALLE – husk blot cykel, hjelm, cykelsko og løbesko. Og måske en dunk vand. Vejrudsigten siger, det bliver varmt.

Håber, at vi ses til en sjov og god træning – uanset dit niveau,

Svømningen rykker udendørs

Svømningen rykker nu udendørs, og det betyder:

 • Vi har ikke flere indendørs træninger mandage og torsdage på denne side af sommerferien
 • Vi prøver dog at holde fast i lørdagssvømning på Korsvejen juni ud – hold øje med kalenderen på hjemmesiden
 • Vi svømmer ude i lagunen mandage og torsdage kl. 18:00 med start mandag den 3. juni

LÆS MERE OM ÅBENT VANDS TRÆNINGEN DENNE SÆSON

 • Mandage og torsdage kl. 18:00
 • Mandage frem til og med 5 .august er Sofie træner (17. juni er dog uden træner)
 • Torsdage er uden træner
 • Vi mødes omklædt ved Jollerampen – husk badehætte i pangfarve, så du er synlig. Her i starten, hvor vandet ikke er så varmt, så brug gerne også neoprenhætte eller flere badehætter for at holde varmen

Træningen med Sofie vil særligt de første gange have fokus på sikkerheden. Derudover vil der sæsonen igennem være fokus på:

 • rotation til rygleje
 • vejrtrækning
 • teknik til at svømme om bøjer
 • tempo veksling.
 • fælles startøvelser
 • øvelser i at ligge tæt i konkurrencer uden at panikke
 • bjergning af nødstedt svømmer

» Læs Triatlon Danmarks og Dansk Svømme Unions fælles pjece med gode råd – også om sikkerhed – til åbent vands svømning  

» Se mere om åbent vands svømning – bla svømmekort over Amager Strandpark

Omkring Klubmesterskabet 2019 – meget mere end bare ræs

Måske har du lagt mærke til, at der efterhånden er en del reklame for KMD 4:18:4 på de sociale medier – og måske også i din indbakke? Husk, at vi i året bruger stævnet i Amager Strandpark som klubmesterskab fredag den 16. august. Og vi har fået vores helt eget heat at starte i!

Det kan du læse meget mere om her, hvor du også ser, hvordan du får dig tilmeldt

Er du allerede tilmeldt og har ikke været obs på klubmesterskabet og har valgt torsdag eller et senere heat, så skriv til folkene bag og få ændret din start, så du kan være med sammen med hele klubben.

Selvom vi kalder det klubmesterskab, så handler det ikke kun om at være hurtig. Vi prøver at få stablet noget fælles hygge og spisning sammen bagefter, så det er ligeså meget et socialt event, som det er ræs. Derfor håber vi, at hele klubben bakker op og deltager.

“Jamen, jeg plejer at deltage med min mand/mine børn/resten af den pukkelryggede familie”, tænker du?

Som sagt har vi vores eget heat, og det er også en social event. De skal da være med. Også i vores heat. De skal blot tilmelde sig som beskrevet: Fredag 16. august og med klubnavn KVIK TRI TEAM. Det er ikke afgørende, hvilket heat du vælger ved tilmelding – vi får lov at starte sammen kl. 18-ish, når vi er tilmeldt med KVIK TRI TEAM.  Der er plads til hele KVIK TRI TEAM familien, Men det er nok bedst, at børnene ikke står forrest, når startskuddet lyder…

Ændringer i træningen den næste uge

Vær opmærksom på. at cykeltræning søndag 26. maj er aflyst, da Martin har arrangeret fælles klubtur til Båstad som alternativ. Tirsdag 28. maj er vores interval-løb med Amager Atletik Club aflyst, da der er atletikstævne.

Som altid opfordrer vi jer til at få trænet alligevel  – brug gerne vores Facebook-gruppe til at få lavet aftaler. Det ER sjovere at træne sammen!

Ps. Er du på instagram? Husk, at du kan følge KVIK TRI TEAM (@kviktriteam) – brug også gerne #kviktriteam i dine egne opslag! Vi ser gerne om både din træning og dine stævner.

Ændringer i træning

Der lidt ændringer i forhold til tidligere udmeldinger om løbetræning og cykeltræning:

Løbetræning
Som en del af vores gode samarbejde med Amager Atletik Club er alle medlemmer af KVIK TRI TEAM meget velkomne til at løbe med på AACs lange løbetur. Den har hidtil ligget om lørdagen, men fra 1. maj er den lange tur om søndagen. Det falder desværre sammen med vores cykeltræning – alligevel kan der være nogle, der vil benytte sig af det gode tilbud om selskab på langturen, der tit er 20-24 km.

Vi begynder kl.9:30 fra Tårnby Stadion på Gemmas Allé, og ruten varierer fra gang til gang.

Tempoet bliver tilpasset de fremmødte, men udgangspunktet er typisk mellem 5:25-5:45/km.

Intervaltræning er fortsat tirsdage kl. 17:30 med start fra Tårnby Stadion på Gemmas Allé.

Cykeltræning
Vi cykler fortsat onsdage kl. 17:30 og søndage kl. 8:00 med Martin Helleskov Frederiksen som træner.

Desværre vil Lars Brian Nielsen ikke stå for et begynderhold om søndagen, som tidligere udmeldt. Det kunne imod forventning ikke hænge sammen – og det beklager vi selvfølgelig.

Svømmetræning
Husk, at vi stadig svømmer inde – og du har mulighed for at booke 30 minutters ene-undervisning hos Gustav om torsdagen.

Vi gør som altid hvad vi kan for at holde kalenderen opdateret.

God træning – vi glæder os til at se dig i svømmehallen, på landevejen og på atletikbanen!

Tilmeld dig årets Bornholmer-tur

KVIK TRI TEAMs årlige træningslejr på Bornholm bliver i år holdt fra fredag den 7. juni 2019 med afgang kl. 6.40 til søndag den 9. juni 2019 kl. ca. 17.15. Vi får trænet en masse – og hygget lige så meget!

» Se fotos fra en tidligere tur til solskinsøen

Program
Cykler (og træningstasker i det omfang, der er plads) afleveres torsdag den 6. juni 2019 mellem kl. 17.00 og 18.00 på Kastrupvej 161 (indkørsel af Wibrandtsvej). Medbring gerne et lagen eller tæppe til at pakke din cykel ind i, så den undgår ridser.

Fredag

Kl. 6.40 kører vi med Gråhundbus fra Hovedbanegården (den holder ved hotellet over for Tivoli). Vi tager bussen til Ystad, hvor vi går om bord på katamaranfærgen til Rønne. Der vil muligvis også være mulighed for påstigning ved lufthavnen – mere om det, når vi nærmer os.

Fra Rønne cykler vi til vandrehjemmet Nordly i Allinge, hvor vi skal bo.

Vi spiser den medbragte frokost (husk din egen madpakke) og indretter os, inden vi tager en cykeltur. Vi bliver inddelt i forskellige hold med forskellige tempi og distancer, så alle får optimalt udbytte af træningen.

Inden aftensmaden er der tid til en løbetur.

Lørdag

Om formiddagen er der mulighed for at arrangere duatlonstævne. Distancen er 6 km cykling og 3 km løb – 3 gange. Dvs. 6/3/6/3/6/3. Dem, der har været med på træningslejr før kender ruten, men vi cykler naturligvis en opvarmningsrunde, så alle kan finde vej.

Efter frokost cykler vi igen i grupper med forskellige distancer og tempi.

Søndag
Efter morgenmaden cykler vi rundt på Bornholm og ender i Rønne, hvor vi skal være omklædte og have pakket cyklerne omkring kl. 13.00. Der er måske også nogle,d er løber til Rønne langs kysten.

Og så er det hjemad med færgen kl. 14.30. Vi regner med at være hjemme kl. 17.15

Efter hjemkomst afhentes cyklerne på Kastrupvej 161. Det kan ske, at lastbilen kommer senere retur med cykler og bagage pga. færgen.

Pris
Turen koster 775,00 kr., der betales ved tilmelding via klubmodul

Transport og mad er inkluderet i prisen (undtagen frokost fredag – den skal du selv medbringe).

Energidrik samt diverse proteinbar og eventuel vin til aftensmaden er ikke inkluderet i prisen.

Andet praktisk
Husk cykelhjelm og sengelinned (pudebetræk, dynebetræk og lagen eller evt. sovepose). Og træningstøjet! Der er IKKE plads til meget bagage i bilen, så du skal selv kunne fragte din bagage med bussen.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er onsdag den 15. maj 2019 – eller når der ikke er flere pladser. Der er plads til 24 på turen.

» Du skal tilmelde dig via KVIK Kastrups klubmodul – brug dit medlemsnummer til at logge  ind og find arrangementet under Holdtilmelding – en side med en masse rød skrift åbner. Benyt det blå link i bunden og SÅ kan du tilmelde dig… Det virker bøvlet, men det er besværet værd!